Keresés az oldalon   Részletes keresés »

Menü




 
email Küldés e-mailben | print Nyomtatható változat |

Sunrise Select Royal Makadi*****

írta on

image

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

sunriseroyal2_400

sunriseroyal3_400

sunriseroyal4_400

sunriseroyal5_400

sunriseroyal6_400

sunriseroyal7_400

sunriseroyal9_400

sunriseroyal11_400

sunriseroyal8_400

sunriseroyal10_400

 

 

FEKVÉS

A szálloda a hurghadai repülőtértől 25 km-re, Hurghada központjától 30 km-re, közvetlenül a homokos tengerparton, Makadi Bay központjában található.

ELHELYEZÉS

A szálloda 698 szobával rendelkezik. A szobák mindegyike szatellit Tv-vel, telefonnal, mini bárral, légkondicionálóval, fürdőszoba/WC-vel, hajszárítóval, széffel, WIFI elérhetőséggel és erkéllyel vagy terasszal felszerelt.

ÉTEL ÉS ITAL

All inclusive ellátás, reggelivel, ebéddel, vacsorával, helyi alkoholos és alkoholmentes italokkal. A’la carte éttermek és bár szolgálja a vendégek kényelmét.

SPORT ÉS SZABADIDŐ

Külső medence, gyermek medence, gyermek csúszdák, teniszpálya, nappali és esti animációs programok, aerobik, strandröplabda, biliárd, asztalitenisz, mini klub (3-12 éves korig), búvárkodás, wellness szolgáltatások. A fent említett szolgáltatások közül számos csak térítés ellenében vehető igénybe.

EGYÉB INFORMÁCIÓ

WIFI elérhetőség, recepció, mosoda, fodrászat, üzletek, internet kávézó, ATM automata, orvosi ügyelet. A napernyők, napágyak, matracok és strandtörülközők ingyenesen állnak a vendégek rendelkezésére.

 

 

 

 


492 olvasás