Keresés az oldalon   Részletes keresés »

Menü




 
email Küldés e-mailben | print Nyomtatható változat |

Festival Riviera Resort Hotel****

írta on

image

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

festivalriviera2_400

festivalriviera3_400

festivalriviera4_400

festivalriviera5_400

festivalriviera6_400

festivalriviera7_400

festivalriviera8_400

 

 

FEKVÉS

Festival Riviera Resort a repülőtértől 20 km-re, Hurghada város központjától 15 km-re, El-Gouna városrésztől pedig mindössze 10 km-re fekszik. Az 5 emelet magas főépület és a hozzá tartozó Club rész – melyet egy aluljáró köt össze egymással – összesen 25.000 nm-en helyezkedik el. A szálloda a hurghadai repülőtértől 20 km-re, közvetlenül a Vörös-tenger homokos-aprókavicsos tengerpartján található.

ELHELYEZÉS

434 szobájának mindegyike légkondicionálóval, szatellit Tv-vel, mini hűtővel, széffel, telefonnal, fürdőszoba/WC-vel, hajszárítóval, erkéllyel/terasszal felszerelt. A club szobák a hotelhez tartozó másik épületben találhatóak és egy úttest választja el a főépülettől, amit egy alagúton keresztül is meg lehet közelíteni. A szobák berendezése megegyezik a főépületi szobákéval.

ÉTEL ÉS ITAL

All inclusive ellátás, reggeli, ebéd, vacsora, snackek, helyi alkoholos és alkoholmentes italok fogyasztása. Számos bárban és a’la carte étteremben lehet fogyasztani.

SPORT ÉS SZABADIDŐ

Három külső medence, gyermekmedence, asztalitenisz, tenisz, strandröplabda, aerobik, mini klub, nappali és esti animációs programok. Egyes szolgáltatások csak térítés ellenében vehetők igénybe.

EGYÉB INFORMÁCIÓ

Konferenciaterem, pénzváltás, üzletek, ingyenes WIFI és vezetékes internet térítés ellenében. A napernyők, napágyak, és strandtörülközők térítésmentesen vehetők igénybe a tengerparton és a medencénél.

 

 

 

 


459 olvasás