Keresés az oldalon   Részletes keresés »

Menü




 
email Küldés e-mailben | print Nyomtatható változat |

Djerba Sun Club Hotel***

írta on

image

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

djerbasunclub2_400

djerbasunclub3_400

djerbasunclub4_400

djerbasunclub5_400

djerbasunclub6_400

djerbasunclub7_400

djerbasunclub8_400

djerbasunclub10_400

 

 

FEKVÉS

A djerbai repülőtértől kb. 20 percre, Midoun és Houm Souk városától kb. 10 perc transzfer időre, közvetlenül a tengerparton található. A modern, a berber és a djerbai stílust ötvöző felújított szálloda nyugodt pihenést biztosít.

ELHELYEZÉS

314 teljesen felújított szobájából 12 lakosztály, 16 családi szoba, 44 standard szoba és 71 bungaló foglalható. A szobák mindegyike légkondicionálóval, fürdőszoba/WC-vel, szatellit Tv-vel, telefonnal, mini bárral (lekérésre, térítés ellenében), terasszal vagy erkéllyel van felszerelve.

ÉTEL ÉS ITAL

All inclusive ellátás, büfé jellegű reggeli, ebéd, vacsora, helyi alkoholos és alkoholmentes italok fogyasztása. Egy főétterme, számos a´la carte étterme és bárjai szolgálják a vendégek kényelmét, úgy mint a medence és tengerparti bár. Térítés ellenében import alkoholos és alkoholmentes italok fogyasztása.

SPORT ÉS SZABADIDŐ

Két külső medence, két gyerek medence, télen fűtött belső medence, ingyenesen használható: fitnesz központ, darts, aerobik, petang, asztalitenisz, teniszpálya (egy alkalommal világítással), sportpályák, kosárlabda, strandröplabda, mini golf, tollaslabda, mini klub (4-11 éves korig). Térítés ellenében vízi sportok a tengerparton, golf klub, spa központ. Egyes szolgáltatások csak meghatározott időpontokban és térítés ellenében vehetők igénybe.

EGYÉB INFORMÁCIÓ

Üzletek, fodrászat, pénzváltó, orvosi ügyelet, mosoda, WIFI elérhetőség, konferenciaterem, ATM automata. A tengerparton és a medencénél a napágyak és napernyők ingyen állnak a vendégek rendelkezésére.

 

 


 


656 olvasás