Keresés az oldalon   Részletes keresés »

Menü




 
email Küldés e-mailben | print Nyomtatható változat |

Nissiana Hotel***

írta on

image

 

 

 

Igen kedvelt szálloda Ayia Napától 2 km-re, az üdülőhely leghíresebb részén, a fehér homokos és pálmafás Nissi Beachtől mindössze 200 m-re.

Fekvése: egy főépületből és több kis villaszerű bungalóból (a főépülettől út választja el) álló igen kedvelt szálloda, Ayia Napa várostól 2 km-re, az üdülőhely leghíresebb részén, a fehér homokos és pálmafás Nissi Beachtől mindössze kétszáz méterre épült. A szálloda környékén éttermek, bárok, üzletek és szórakozási lehetőségek sokasága található. Taxival vagy a szálloda közelében található buszmegállóból könnyedén bejuthatunk a központba vagy akár a közeli Water World csúszdaparkba.

 

Szobák: minden szoba praktikusan berendezett, egy hálószobás (~18 m2), fürdőszobás, légkondicionálóval, hajszárítóval, Led tv-vel, széffel és telefonnal felszerelt.

Térítés ellenében hűtő és vízforraló bérelhető.

A szuperior szoba felszereltsége megegyezik a standard szobával, azonban modernebb kialakítású és bútorzatú, a szobákban egy kis ülősarok (dohányzóasztal, székek) is található.

Minden szobához erkély vagy terasz tartozik, szárazföldi vagy tengerre néző (szemből vagy oldal irányú) kilátással.

A családi szoba hasonló felszereltségű, nagyobb alapterületű (~22 m2), a szobákban két ágy és pótágyként dívány (vagy normál ágy) található.

 

Szolgáltatások: recepció, lift, étterem, bár, medencebár, tv-szoba, konferenciatermek, internetezési lehetőség (ingyenes Wi-Fi a recepció környékén), parkoló, kerékpár és autókölcsönzés, rendezvényszervezés.

 

Sport és szórakozás: a szépen gondozott kertben, pálmafákkal körülvéve található nagyméretű, lagúna formájú medence, gyermekmedence, napozóterasz napernyőkkel és nyugágyakkal, fedett medence (főszezonban zárva), gyermekjátszótér, térítés ellenében: szauna, fitneszterem, pezsgőfürdő, masszázs, teniszpálya, asztalitenisz, biliárd, játékterem. A tengerparton vízi sport lehetőségek széles választéka

 

Étkezés: büfé reggeli (szalonna, főtt tojás, rántotta, virsli, sajt, felvágott, péksütemények, zöldségek, tea, kávé, lekvár, müzli). Felár ellenében félpanzió büfé vacsorával vagy all inclusive ellátás foglalható, benne: reggeli, ebéd és vacsora, napközben snack ételek, jégkrémek, korlátlan italfogyasztás 10–23 óra között (kivéve nemzetközi márkájú alkoholos italok).

 

Gyermekkedvezmény: egy vagy két felnőtt és egy gyermek egy szobában történő elhelyezése esetén, pótágyon, az árlista szerint. Két felnőtt és két gyermek vagy három felnőtt és egy gyermek elhelyezése csak családi szobákban lehetséges.

 

nissiana_400_01

nissiana5_400_01 

nissiana2_400_01 

42_400_01

62_400 

3_400_28

kert_400_01 

terrace_400 

nissiana4_400_02 

superior szoba minta:

superior_400_01

standard szoba minta:
 
std._400

családi szoba minta  2-4 főre:

family_room_stanadard_400_01

strand:

10_400_03

 

Az árakról, időpontokról információ: 

52/538-333

06-30-5311255

 

 


1481 olvasás