Keresés az oldalon   Részletes keresés »

Menü




 
email Küldés e-mailben | print Nyomtatható változat |

Hotel Double Tree By Hilton Resort Zanzibar ****

írta on

image

 

 

 

 

 

 

 

 hilton_hall_400 

hilton_hall2_400 

hilton_ett_400 

hilton_bar_400 

hilton_szoba_400 

hilton_med2_400 

 

hilton_part_400 

hilton_part2_400 

az ajánlat előnyei: 

  • Közvetlenül a tengerparton
  • Ideális nyaralás családok számára 
  • A Hilton lánc minőségi szolgáltatásai
  • All inclusive opció

 Elhelyezkedés:

A hagyományos szigeti stílusú szálloda közvetlenül a tengerparton, Nungwi falu szélén található, Zanzibár városától kb. 55 km-re, a repülőtértől pedig kb. 65 km-re.

Tengerpart: 

Közvetlenül a szálloda mellett található a homokos, enyhén tagolt, nyilvános strand, amelyhez a szálloda kertjéből néhány lépcsőfokkal lehet eljutni. Napozóágyak, matracok és törölközők ingyenesen állnak rendelkezésre.

Szolgáltatások: 

Előtér, recepció, pénzváltó, 2 étterem, 3 bár, köztük medencebár, ingyenes Wi-Fi a lobbyban, medence terasz, gyermekmedence, ingyenes napágyak, napernyők és törölközők a medencénél, konferenciaterem, ajándékbolt térítés ellenében.

Szállás: 

A Garden View kétágyas szobák gyermekpótággyal rendelkeznek saját fürdőszobával (fürdőszoba/zuhanyzó, hajszárító, WC), légkondicionálóval, Wi-Fi, SAT/TV, telefon, széf, vízforraló, erkély vagy terasz kertre néző kilátással; minibár (felár ellenében).

 Medencére néző szobák, óceánra néző szobák vagy egyágyas szobák felár ellenében foglalhatók.

 Ellátás:

Félpanzió.

Felár ellenében lehetőség van all inclusive szolgáltatás igénybevételére, amely magában foglalja a reggelit (07:00-11:00), az ebédet (13:00-15:00) és a vacsorát (19:00-22:30) svédasztalos formában a főétteremben, könnyű harapnivalókat napközben, helyi készítésű alkoholmentes és alkoholos italokat (10:00-23:00) a szálloda által kijelölt időpontokban és helyeken.   

 Sport és szórakozás: 

Asztalitenisz, darts, strandröplabda, foci, snorkeling, fitneszközpont, spa központ; térítés ellenében vízisportok a strandon, búvárközpont.

 

a helyszínen fizetendő: 

turistavízum - kb. 50 USD/fő – mely a repülőtéren, érkezéskor fizetendő készpénzzel vagy bankkártyával (American Express kártyákat nem fogadnak el);   * a kötelező idegenforgalmi adót, mely kb. 1 USD/fő/éj és a szállodának fizetendő.   

Az útlevélnek a hazatérést követően még legalább 6 hónapig érvényesnek kell lennie.

 

 

 

 

 

A szabad helyekről információ: 

52/538-333

06-30-5311255

 


77 olvasás